Kapcsolat

Írj a VakVagánynak: vakvaganynak(kukac)gmail(pont)com

Nem vagyok pszichológus, sem életmód tanácsadó. Nincs papírom a life coach képzésről. Egyszerű újságíró vagyok, és még egyszerűbb ember. Egy ember, aki sokat tapasztalt. Az élet nevű iskolában úgy érzem közelítem a doktori fokozatot.

Az eltelt esztendők során megtanultam a “küzdelem felső fokon” című tárgyat, teljesítettem a “hogyan éljünk túl” gyakorlati szemináriumot, és abszolváltam a “a mosoly hatalom” kurzust. A sikeres vizsgákról hivatalos okmánnyal nem rendelkezem, pusztán egyetlen bizonyítékom van: az életem.

Segíteni szeretnék a magam elvakult módján. Erőt, hitet, reményt nyújtani, és fellobbantani a lelkek mélyén parázsló tüzet. A tüzet, ami mindannyiunkban ott van.

A változáshoz, a változtatáshoz csak egy aprócska motiváló lökés kell. Sem a kor, sem az állapot, sem más körülmény nem számít.

Csak az elhatározás.

Ha ez megvan, akkor én szívesen segítek elindulni, átadva a megszerzett tudásomat, szeretettel, mosollyal, hittel fűszerezve.

Személyesen, vagy online kapcsolattartás, négyszemközt, vagy csoportos beszélgetés, előadás, motivációs tréning, vagy konzultáció – a forma mindegy, a lényeg, ha tudok szívesen segítek tótágast álló látásmódommal.